| 

 | 

Hygienia- ja Teollisuusnäppäimistöt |

  Teollisuus KB   USB siirrot   Makro KB   HMI, KVM, RGB   Yhteydenotto  

Indukey teollisuusnäppäimistömallisto

InduProof -silikoninäppäimistöt soveltuvat kemian-, elintarvike- ja raskaan teollisuuden, sekä lääketieteen sovelluksiin, joissa helppo puhdistettavuus on tärkeää. Puhdistusta auttavat pyöristetyt näppäinkulmat ja yhtenäinen pintarakenne. InduProof on desinfioitava, täydellä vesiupotus-kestolla (IP68) -  [ IP LUOKAT ] ja laajalla lämpötila-alueella -40°C to +90°C varustettu.

Indufoil TKS-kalvonäppäimistöjen tekniikka perustuu joko luotettaviin OMRON kytkimiin tai gold siltoihin, eliniältään yli 2mil. kytkentää. InduStyle on ohuimpia näppäimistöjä, 15.5 mm korkeudellaan. Räätälöityjä malleja helposti - pienimmillään asiakkaan värien tai logojen painaminen/kaivertaminen etulevyyn, tai laitekokonaisuuksien räätälöinti CAD kuviin perustuen.

Teräsnäppäimistöt korkean suojaluokan kohteisiin - ruostumattomasta teräksestä valmistettu InduSteel on kehitetty POI sovelluksiin valvomattomiin tiloihin. InduDur näppäimistö on varustettu hiilikuitu-etulevyllä. Saatavana ilman hiirtä, tai 25mm/38mm, NEMA3/IP54 suojatulla metallihiiripallolla.

InduproofMED ja InduProof3 - IP68 näppäimistöt ↑

Indukey TKS -kalvonäppäimistöt Std./räätälöityinä malleina; Touch-/pallohiirellä; Koteloituna/upotettavina. InduDur Hiilikuitu- ja InduSteel Teräs -näppäimistö mallisto korkean suojaluokan kohteisiin. ↓

©2012 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged